O'zbekiston bo'ylab yetkazib berish
Arzon narxlar
Dostavka
Aksiya
Katta assortiment
Arzon narxlar
Dostavka
Aksiya
Katta assortiment
Rendez-Vous / Maxfiylik shartnomasi

Rendez-Vous maxfiylik siyosati

Ushbu siyosat foydalanuvchi shartnomasi va komissiya shartnomasining bir qismidir, ulardan birini qabul qilish (taklifni qabul qilish), siz quyida keltirilgan maxfiylik siyosatida ko'rsatilgan shartlar asosida shaxsiy ma'lumotlaringizni qayta ishlashga rozilik bildirasiz.

Ushbu maxfiylik siyosati o 'zbekiston Respublikasining 02.07.2019-yildagi o' RQ-547-sonli "shaxsiy ma' lumotlar to ' g 'risida" gi Qonuni va o 'zbekiston Respublikasining boshqa tegishli normativ – huquqiy hujjatlariga muvofiq ishlab chiqilgan va Rendez-Vousning shaxsiy ma' lumotlarni qayta ishlash va himoya qilish sohasidagi (keyingi o 'rinlarda shaxsiy ma' lumotlar deb ataladi) huquq va erkinliklarga rioya qilish borasidagi pozitsiyasini belgilaydi, o 'zbekiston Respublikasining" shaxsiy ma 'lumotlar to' g 'risida" gi, shaxsiy ma'lumotlarni saqlash, ulardan foydalanish va uzatish, ularni himoya qilish uchun amalga oshiriladigan talablar, shuningdek ma'lum shaxsiy ma'lumotlarni o'z ichiga olgan yoki tegishli bo'lishi mumkin bo'lgan uchinchi shaxslarning huquqlari to'g'risidagi ma'lumotlar.

Ushbu maxfiylik siyosati Rendez-Vous va/yoki uning filiallari har qanday saytga tashrif buyuruvchi (bundan buyon matnda "sotuvchi", "xaridor" yoki "foydalanuvchi") tomonidan Rendez-Vous-dan foydalanish paytida olishlari mumkin bo'lgan shaxsiy ma'lumotlarga nisbatan qo'llaniladi.

Ro'yxatdan o'tish yoki Rendez-Vous-da bo'lish xaridor, sotuvchi va/yoki saytga tashrif buyuruvchi maxfiylik siyosati va unda ko'rsatilgan shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash shartlari bilan so'zsiz roziligini bildiradi.

Ushbu maxfiylik siyosati kontekstida shaxsiy ma'lumotlar ostida elektron, qog'oz va (yoki) boshqa moddiy muhitda qayd etilgan, ma'lum bir shaxsga tegishli bo'lgan yoki uni aniqlash imkoniyatini beradigan har qanday ma'lumotlar mavjud.

Qayta ishlash deganda avtomatlashtirish vositalaridan, kompyuterlardan foydalangan holda yoki bunday vositalardan foydalanmasdan shaxsiy ma'lumotlarni to'plash, tizimlashtirish, saqlash, o'zgartirish, to'ldirish, ishlatish, ta'minlash, tarqatish, uzatish, shaxssizlashtirish va yo'q qilish bo'yicha har qanday harakat (operatsiya) yoki harakatlar (operatsiyalar) to'plami tushuniladi. Ushbu turdagi operatsiyalarga shaxsiy ma'lumotlarni yig'ish, yozib olish (yoki boshqa fiksatsiya), tizimlashtirish (arxivlash), to'plash, saqlash, aniqlashtirish (yangilash, o'zgartirish), olish, ishlatish, uzatish (berish, kirish), moslashtirish, shaxssizlashtirish, blokirovka qilish, o'chirish, yo'q qilish kiradi. Ushbu siyosat qoidalariga shaxsiy ma'lumotlarni transchegaraviy uzatish kiradi. Shaxsiy ma'lumotlarni transchegaraviy uzatish shaxsiy ma'lumotlar sub'ektlarining huquqlarini etarli darajada himoya qilishni ta'minlaydigan xorijiy davlatlar hududiga amalga oshiriladi.

Axborotni kim qayta ishlaydi

Ushbu maxfiylik siyosati "Rendez-Vous" veb-saytlariga (reg raqami bilan ro'yxatdan o'tgan) tegishli. Raqam: 1111703 tin: 309376127. Yuridik manzili: O'zbekiston Respublikasi, Toshkent shahri, Yakkasaroy tumani, Beshchinar ko'chasi, 2-uy.) (bundan buyon matnda "Rendez-Vous" yoki "biz" deb yuritiladi) xaridorlardan ma'lumot oladigan va ushbu maxfiylik siyosatiga havola qilingan. Bu haqiqiy maxfiylik siyosatini o'z ichiga olmaydigan va unga havolalari bo'lmagan Rendez-Vous veb-saytlariga, shuningdek o'z maxfiylik siyosatiga ega veb-saytlarga taalluqli emas.

Rendez-Vous sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni qayta ishlash jarayonida himoya qilishni ta'minlashga intiladi. Ushbu veb-saytga muntazam ravishda tashrif buyurishingizni tavsiya qilamiz, chunki ushbu maxfiylik siyosati amaldagi qonunchilikka kiritilgan o'zgartirishlar yoki ichki jarayonlarimizdagi o'zgarishlar asosida yangilanishi mumkin.

Shaxsiy ma'lumotlar xavfsizligi ostida shaxsiy ma'lumotlar uchun ularga noqonuniy va/yoki ruxsatsiz kirish, shaxsiy ma'lumotlarni yo'q qilish, o'zgartirish, blokirovka qilish, nusxalash, taqdim etish, tarqatish, shuningdek shaxsiy ma'lumotlarga nisbatan boshqa noqonuniy xatti-harakatlardan himoyalangan muhitni ta'minlash ko'zda tutilgan.

Rendez-Vous siz haqingizda qanday ma'lumotlarni to'playdi

Rendez-Vous O'zbekiston Respublikasi qonunchiligi bilan Rendez-Vousga Yuklangan funktsiyalar, majburiyatlar va vakolatlarni amalga oshirish uchun shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlaydi va xavfsizligini ta'minlaydi, shu jumladan, O'zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasi, qonunlari va qonunosti hujjatlariga, xususan, O'zbekiston Respublikasining "shaxsiy ma'lumotlar to'g'risida" gi O'RQ-547-sonli qonuniga muvofiq, shu jumladan 02.07.2019 y., ko 'rsatib o' tilgan shaxsiy ma 'lumotlarni o' zbekiston Respublikasi qonuni, shuningdek o ' zbekiston Respublikasining fuqarolik kodeksi bilan qayta ishlash hollari va xususiyatlarini belgilovchi boshqa holatlar va xususiyatlar, O 'zbekiston Respublikasining soliq kodeksi, o' zbekiston Respublikasining 1996-yil 26-apreldagi 221-I-sonli "iste' molchilar huquqlarini himoya qilish to ' g 'risida" gi Qonuni, o ' zbekiston Respublikasining 1996-yil 30-avgustdagi 279-i-sonli "buxgalteriya hisobi to' g 'risida" gi Qonuni, shuningdek shaxsiy ma ' lumotlar operatorlari, Ustavi va Rendez-Vous mahalliy hujjatlari bilan.

Rendez-Vous quyidagi ma'lumotlarni oladi:

  • Siz taqdim etgan va Rendez-Vous-da ro'yxatdan o'tish uchun minimal zarur:
    • Elektron pochta manzili;
    • Mobil telefon raqami;
    • Facebook profilingiz, VKontakte profilingiz yoki Google hisobingiz identifikatori (identifikatori) ;
  • Rendez-Vous-da tahrirlash bo'limidan foydalangan holda siz taqdim etgan narsalar:
    • Ism;
    • Familiya;
    • Zamin;
    • Tug'ilgan sana;
    • Tovarlarni etkazib berish manzili;
    • Mobil telefon raqami;
  • Rendez-Vous bilan o'zaro aloqada avtomatik ravishda uzatiladigan ma'lumotlar:
    • Ip-manzil va Cookie fayllari;
    • Saytda bajarilgan harakatlar turi (bosish, Hover va boshqalar);
    • Amalni bajarish sanasi va vaqti;
    • Sahifaning URL manzili;
    • Sahifalarga tashriflar soni;
    • Sayt sahifalari orqali harakatlanish haqida ma'lumot;
    • Foydalanuvchi sessiyasining davomiyligi;
    • Kirish nuqtalari (foydalanuvchi saytga havola orqali kiradigan uchinchi tomon saytlari);
    • Chiqish nuqtalari (foydalanuvchi uchinchi tomon saytlariga o'tadigan saytdagi havolalar);
    • Mamlakat;
    • Mintaqa;
    • Provayder;
    • Foydalanuvchi Brauzeri;
    • Qurilmada qo'llab-quvvatlanadigan tillar ro'yxati;
    • OS turi;
    • Ekran parametrlari.
  • Sotuvchilardan olingan ma'lumotlar:
    • Do'konlardan (mijozlardan) ularning tovarlari va (yoki) xizmatlarini sotib olish bilan bog'liq ma'lumotlar;
  • Foydalanuvchi shartnomasi va/yoki Agentlik shartnomasi bo'yicha majburiyatlarni bajarish uchun Rendez-Vous tomonidan so'ralgan qo'shimcha ma'lumotlar. Xususan, Rendez-Vous sizning shaxsingizni tasdiqlovchi hujjatingiz yoki ismingiz, familiyangiz, fotosuratingiz, shuningdek identifikatsiya qilish uchun zarur va etarli bo'lgan boshqa qo'shimcha ma'lumotlarni o'z ichiga olgan boshqa hujjat nusxasini talab qilishi mumkin. va uchinchi shaxslarning huquqlarini suiiste'mol qilish va buzilishini istisno qiladi.

Tahlil vositalari

Rendez-Vous Yandex-ning foydalanuvchi faoliyatini o'rganish uchun Yandex.Metrica va  Google Analytics.

Google Analytics

Biz Google Inc. veb-tahlil qilish vositasi bo'lgan Google Analytics dan foydalanamiz, Parkway amfiteatr, Mountain View, Kaliforniya 94043, AQSh (keyingi o'rinlarda "Google") veb-saytimizni doimiy ravishda optimallashtirish uchun. Google Analytics cookie-fayllar bilan ishlaydi va taxallusdan foydalanish profillarini yaratadi, bu sizning veb-saytimizdan foydalanishingizni tahlil qilishga imkon beradi. Bunday cookie-fayllarda saqlangan ma'lumotlar (masalan, brauzer turi / versiyasi, ishlatilgan operatsion tizim, yo'naltiruvchi URL manzili, kirish kompyuterining xost nomi, serverga so'rov vaqti) odatda uzatiladi va Google serverlarida saqlanadi.

Yodda tuting
Bundan tashqari, brauzerni o'chirish qo'shimchasini yuklab olishingiz va o'rnatishingiz mumkin https://tools.google.com. Qo'shimcha ma'lumot olish uchun Google maxfiylik siyosatiga qarang: https://www.google.com/intl/ru/policies/privacy/.

Yandex.Metrica

Biz Yandex xizmatidan foydalanamiz Yandex.Metrica, mavjud https://api.yandex.com/metrika, bu Foydalanuvchining turli xil xizmatlari va dasturlariga Yandex xizmati bilan o'zaro aloqada bo'lishga imkon beradi. Yandex.Metrica cookie-fayllar bilan ishlaydi va sizning veb-saytimizdan foydalanishingizni tahlil qilishga imkon beradigan taxallusli foydalanish profillarini yaratadi. Bunday cookie-fayllarda saqlangan ma'lumotlar (masalan, brauzer turi / versiyasi, ishlatilgan operatsion tizim, yo'naltiruvchi URL manzili, kirish kompyuterining xost nomi, serverga so'rov vaqti) odatda Yandex serverlarida uzatiladi va saqlanadi.

Yodda tuting

Bundan tashqari, brauzerni o'chirish qo'shimchasini yuklab olishingiz va o'rnatishingiz mumkin https://yandex.com/support/metrica/general/opt-out.xmlQo'shimcha ma'lumot olish uchun Yandex maxfiylik siyosatiga qarang: https://yandex.ru/legal/confidential.

Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash maqsadlari

Rendez-Vous foydalanuvchi shartnomasi va/yoki taklif shartnomasini bajarish uchun shaxsiy ma'lumotlaringizni qayta ishlaydi. Xususan, shaxsiy ma'lumotlar quyidagi maqsadlarda ishlatiladi:

  • Sizga Rendez-Vous-ga kirish huquqini berish.
  • Buyurtmalarni qayta ishlash va tovarlarni etkazib berish.
  • Rendez-Vous-da xizmat ko'rsatish sifatini doimiy ravishda takomillashtirish va takomillashtirish.
  • Siz bilan aloqa o'rnatish uchun Rendez-Vous ishiga oid bildirishnomalar, so'rovlar va boshqa ma'lumotlarni yuborish.
  • Xaridorlarni firibgarlik harakatlaridan himoya qilish.
  • Reklama va axborot materiallarini tarqatish va marketing aktsiyalarini o'tkazish.
  • Sizning afzalliklaringizni hisobga olgan holda reklama va takliflarni taqdim etish.
  • Statistik ma'lumotlarni, katta ma'lumotlarni va boshqa tadqiqotlarni to'plash, qayta ishlash va taqdim etish.
  • Saytga tashrif buyuruvchilarning xatti-harakatlarini o'rganish.
  • Yangi xaridorlarni jalb qilish.

Ushbu siyosat ushbu siyosatni amalga oshirishdan oldin ham, keyin ham olingan shaxsiy ma'lumotlarga nisbatan qo'llaniladi.

Shaxsiy ma'lumotlaringizni qayta ishlashning huquqiy asoslari

Shaxsiy ma'lumotlaringizni faqat quyidagi hollarda qayta ishlaymiz:

  • O'zbekiston Respublikasining 02.07.2019 yildagi O'RQ-547-sonli "shaxsiy ma'lumotlar to'g'risida" gi Qonunining 28-moddasi; yoki
  • Shaxsiy ma'lumotlaringizni qayta ishlash biz o'rtasida tuzilgan shartnomani bajarish uchun zarurdir; yoki
  • Ma'lumotlaringizni qayta ishlash amaldagi Qonunchilik talablari, sud qarori yoki boshqa vakolatli davlat yoki shahar hokimiyati bilan talab qilinadi.

Rendez-Vous ma'lumotlarini himoya qilish tamoyillari

Rendez-Vous o'z xizmatini shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashni minimallashtiradigan tarzda amalga oshiradi.

Ba'zi hollarda biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni amaldagi Qonunchilik talablariga muvofiq uchinchi shaxslarga topshirishimiz kerak. Bu, masalan, jinoyat sodir etilganiga yoki bizning veb-saytimiz noto'g'ri ishlatilayotganiga shubha qilish uchun asos bo'lganda sodir bo'ladi.

Muayyan xizmatlarni ko'rsatish uchun biz uchinchi shaxslarni jalb qilishimiz mumkin.agar bunday shaxslar shaxsiy ma'lumotlarga kirishlari kerak bo'lsa, biz bunday kirish tegishli xizmatlarni ko'rsatish uchun zarur bo'lgan hajmda cheklanganligiga ishonch hosil qilamiz. Bundan tashqari, bunday tashqi xizmat ko'rsatuvchi provayderlar ma'lumotlarni himoya qilishning barcha amaldagi qoidalarini mustaqil ravishda bajarishlari kerak.

Qabul qiluvchilar va ma'lumotlarni uzatish uchun huquqiy baza

Biz faqat Rendez-Vous ichida kirish cheklovlari bilan ma'lumotlarni oshkor qilamiz.

Sizning shaxsiy ma'lumotlaringiz bizning xodimlarimiz va boshqa xodimlarimiz tomonidan yuqorida tavsiflangan maqsadlar uchun kerak bo'lganda foydalaniladi.

Shuningdek, biz sizning ma'lumotlaringizni xizmat ko'rsatishda yordam beradigan uchinchi shaxslarga etkazishimiz mumkin. Ular sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni faqat bizning nomimizdan ma'lumotlarni qayta ishlovchi sifatida qayta ishlaydi. Bunday qabul qiluvchilarning toifalariga quyidagilar kiradi: veb-tahlil, ma'lumotlarni qayta ishlash, reklama, elektron pochta xabarlari, to'lovlarni qayta ishlash, buyurtmalarni bajarish va boshqa xizmatlar.

Bunday hollarda ma'lumotlar uchinchi shaxslar bizning maxfiylik va ma'lumotlar xavfsizligi talablariga rioya qilishlari kerak va ular bizdan olgan shaxsiy ma'lumotlardan boshqa maqsadlarda foydalana olmaydilar.

Biz Sizning ma'lumotlaringizni Evropa iqtisodiy zonasidan tashqarida oshkor qilsak, biz buni Evropa komissiyasi tomonidan tasdiqlangan shaxsiy ma'lumotlarni uzatish bo'yicha standart shartnoma shartlarida belgilangan standartlar, shuningdek, ma'lumotlar xavfsizligi va shaxsiy hayotingizga hurmatning yuqori standartlari asosida amalga oshiramiz.

Shaxsiy ma'lumotlaringiz qayerda saqlanadi va qayta ishlanadi

Sizning shaxsiy ma'lumotlaringiz O'zbekiston Respublikasida saqlanadi. Mahalliy xaridorlar uchun: Rendez-Vous O'zbekiston Respublikasi hududida joylashgan ma'lumotlar bazalaridan foydalangan holda O'zbekiston Respublikasi fuqarolarining shaxsiy ma'lumotlarini yozib olish, tizimlashtirish, to'plash, saqlash, aniqlashtirish (yangilash, o'zgartirish), olishni amalga oshiradi.

Shaxsiy ma'lumotlaringizni saqlash muddati

Rendez-Vous sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni to'plangan maqsadga erishish yoki qonun va qoidalarga rioya qilish uchun qancha vaqt kerak bo'lsa, shuncha vaqt saqlaydi.

Shaxsiy ma'lumotlarga nisbatan sizning huquqlaringiz va ularni amalga oshirish usullari

Shaxsiy ma'lumotlaringiz bo'yicha quyidagi huquqlarga egasiz:

  • Axborot olish huquqi Shaxsiy ma'lumotlaringizdan qanday foydalanishimiz va huquqlaringiz haqida aniq, shaffof va tushunarli ma'lumot olish huquqiga egasiz.
  • Kirish huquqi Ushbu huquq biz ko'rib chiqayotgan shaxsiy ma'lumotlarning nusxasini olish va ularni amaldagi qonunchilikka muvofiq qayta ishlashimizni tekshirish imkonini beradi.
  • O'zgartirish huquqi Sozlamalar ostida shaxsiy ma'lumotlaringizga o'zgartirish kiritish uchun so'rov yuborishingiz mumkin.
  • Olib tashlash huquqi (Unutish huquqi) ushbu huquq sizga shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashni davom ettirish uchun yaxshi sabab bo'lmasa, ularni yo'q qilish yoki o'chirishni so'rashimizga imkon beradi.
  • Qayta ishlashni cheklash huquqi Ushbu huquq sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni qayta ishlashni to'xtatib qo'yishimizni so'rashga imkon beradi, masalan, agar siz ularning aniqligi yoki ishlov berish sababini aniqlashimizni xohlasangiz.
  • Ma'lumotlarni ko'chirish huquqi Shaxsiy ma'lumotlaringizni uzatishimizni so'rashingiz mumkin. Biz sizga yoki siz tanlagan uchinchi tomonga shaxsiy ma'lumotlaringizni tuzilgan standart mashinada o'qiladigan formatda taqdim etamiz.
  • E'tiroz huquqi Shaxsiy ma'lumotlaringizni qayta ishlashga har qanday vaqtda e'tiroz bildirishingiz mumkin, agar bunday ishlov berish bizning qonuniy manfaatlarimizga mos keladigan bo'lsa.
  • Ma'lumotlarni himoya qilishga rozilikni bekor qilish huquqi Agar siz roziligingizni qaytarib olsangiz, biz sizga veb-saytimizning ba'zi xususiyatlariga kirish huquqini bera olmaymiz. Sizning roziligingizni qaytarib olish paytida va paytida sizga xabar beramiz.
  • Shikoyat qilish huquqi Ma'lumotlarni himoya qilish va maxfiylik amaliyotimiz ustidan shikoyat qilish uchun mamlakatingiz ma'lumotlarini himoya qilish organiga murojaat qilish huquqiga egasiz.
  • Cookie-fayllarni o'chirish huquqi Agar siz bizning veb-saytlarimiz tomonidan o'rnatilgan barcha cookie-fayllarni cheklashni yoki bloklashni xohlasangiz, tegishli veb-saytda mavjud bo'lgan vositadan foydalaning yoki brauzer parametrlarini qanday boshqarishni bilish uchun brauzeringiz yordamiga murojaat qiling.

Esingizda bo'lsin Agar siz ushbu huquqlardan foydalanmoqchi bo'lsangiz, istalgan vaqtda yozishingiz mumkin elektron pochta kompaniyalar.

Biz bir oy ichida barcha qonuniy murojaatlarga javob berishga harakat qilamiz. Agar sizning so'rovingiz ayniqsa murakkab bo'lsa yoki siz bir qator so'rovlar qilgan bo'lsangiz, bir oydan ko'proq vaqt ketishi mumkin. Bunday holda, biz sizni xabardor qilamiz va sizni xabardor qilamiz.

Shu bilan birga, shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashga roziligingizni bekor qilish hisobni o'chirishga olib keladi, bu esa Rendez-Vous-dan foydalanishni imkonsiz qiladi.

Yuqorida nazarda tutilgan huquqlar qonun talablariga muvofiq cheklanishi mumkin.

Maxfiylik siyosatini o'zgartirish

Rendez-Vous ushbu maxfiylik siyosatiga o'zgartirish kiritish huquqiga ega. Maxfiylik siyosatining yangi tahriri, Agar siyosatning yangi tahririda boshqacha qoida nazarda tutilmagan bo'lsa, u joylashtirilgan paytdan boshlab kuchga kiradi. Amaldagi siyosat tahriri havolani bosganingizda siz uchun mavjud.

Fikr-mulohaza

Siyosat bilan bog'liq savollar yoki mulohazalar elektron pochta manziliga yuborilishi mumkin: support@rendez-vous.uz

error: Content is protected!
Scroll to Top